Close Sidebar

Over mij

Foto: Mark Troost, Datum: 14-03-2013.

Foto: Mark Troost, Datum: 14-03-2013.

Alles net even iets anders, daar houd ik van. Genieten van de kleine momenten. Samenwerken met anderen, om mensen met elkaar te verbinden. Onderdeel van een evenement zijn. Op onverwachte locaties activiteiten of evenementen organiseren. Zelf bijzondere momenten creëren.

Graag stel ik me aan je voor. Sinds 2012 organiseer en coördineer ik feestelijke gebeurtenissen voor bedrijven en organisaties. Creatief en vindingrijk aan het werk gaan, past bij me. Bij elk evenement of activiteit steeds weer dé juiste ingrediënten samen voegen, om een beleving te creëren. Met een persoonlijke aanpak. Open en betrokken. Deze manier van werken sluit ook goed aan bij het organiseren van bruiloften. Vertrouwenspersoon zijn van het bruidspaar. Zorgen rondom de organisatie van een bruiloft uit handen nemen, zodat alle gasten kunnen genieten van een feestelijke dag.

In mijn vrije tijd toer ik graag met de Citroën HY Camper en ben dol op mijn blauwe eend. Zelf kleding maken met de naaimachine, om een vintage stijl te creëren, is mijn hobby. Bijkletsen met vriendinnen is een must. Een avond heerlijk kunnen dansen zijn van die kleine momenten, waar ik van geniet. Interesse om ook kennis te maken met mijn blauwe eend? Ik hoor graag aan welk evenement of activiteit ik mijn bijdrage kan leveren.

Hartelijke groeten,

Jaimi Olthof